PARTENERI

Revista Stiinta si Tehnica
cabinet psihologic sinziana burcea autism
blog autism sinziana burcea
Orange pen

Cine e Online

Avem 14 vizitatori online

Login PortalSondaj de opinie

Credeti ca Legea 213 din 2004 trebuie modificata ?
 
Vizite din Mai 2008
Web Counter
Website Hit Counter
PageRank
Termeni si Conditii

 

 

 

Termeni legali site

 

 

Drepturile de autor pentru conţinutul, şi design-ul acestui site aparţin Psihologia Online, care vă autorizează să vizualizaţi, copiaţi şi imprimaţi documentele publicate pe site pentru uz necomercial şi strict personal. Luând în considerare această autorizare, sunteţi de acord ca orice copie a acestor documente să păstreze toate specificaţiile legate de drepturile de autor şi de proprietatea mărcilor înregistrate menţionate aici.

 

În afara condiţiilor menţionate mai sus, se interzice copierea sau transmiterea conţinutului acestui sit sub formă electronică sau fizică. Se interzice orice schimbare a conţinutului acestui sit. Dacă doriţi să folosiţi documentele de pe acest sit în alte condiţii decât cele menţionate mai sus, contactaţi-ne la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza pentru informaţii privind licenţierea.

 

Documente individuale publicate de Psihologia Online pot să conţină alte specificaţii legate de drepturi de autor şi consideraţii legale specifice acelui document individual. Dacă doriţi să folosiţi orice conţinut de pe acest sit care nu este proprietatea Psihologia Online adresaţi-vă celor ce deţin drepturile de autor pentru documentelor respective.

 

Aceste pagini vă sunt oferite "ca atare", doar pentru a vă informa, fără garanţie de orice fel, exprimată sau subînţelesă, incluzând, dar nefiind limitat la garanţiile comerciale implicate. Vă veţi asuma riscurile cu privire la convenabilitatea şi acurateţea informaţiilor din aceste pagini. Aceste pagini pot conţine greşeli tehnice sau erori de traducere. Psihologia Online nu îşi asumă responsabilitatea sau riscul pentru astfel de erori sau omiteri în cadrul acestui sit sau în alte documente la care există referiri sau link-uri.

 


 
Psihologie